in 1921. In de afgelopen eeu

Develop a new feature or an app for Grayd00r by yourself.
caicai2017
Posts: 68
Joined: Mon Oct 09, 2017 8:47 am

in 1921. In de afgelopen eeu

Postby caicai2017 » Thu Jan 11, 2018 2:11 am

Het was een science fiction idee, lang ontsierd door liefhebbers van de sport als een verspilling van tijd Nike Air Huarache Damen en Nike Air Max 90 Homme Noir energie. In 1896, tijdens de eerste Olympische marathon, brak slechts één man drie uur - de winnaar, Spiridon Louis, van Griekenland - en die race was minder dan 25 mijl lang, in plaats van de 26,2 die standaard werd in 1921. In de afgelopen eeuw , 's werelds beste tijd voor de Adidas ZX Flux Femme marathon daalde met een gemiddelde snelheid van ongeveer vijf minuten per decennium, gedreven door de professionalisering van de sport en de vooruitgang in de schoensmeertechnologie.

In 1991, toen de wereldtop voor de marathon 2:06:50 was, schreef een Amerikaanse arts, Michael Joyner,Adidas NMD Mujer een nu beroemd document, gepubliceerd in de Journal of Applied Adidas Superstar Homme Physiology, waarin de best mogelijke tijd voor een marathonloper wordt geschat. Door drie hoofdfactoren te analyseren die de prestaties van een hardloper beperken-VO2 max (de maximale zuurstof die een atleet tijdens het hardlopen Nike Roshe Run Donne Nike Air Force 1 Damen kan gebruiken), lactaatdrempel (de rijsnelheid waarboven melkzuur in de spieren onbetrouwbaar accumuleert), en rennende economie (de effici?ntie waarmee een hardloper beweegt zich op de weg) - Joyner stelde dat de perfecte tijd voor de perfecte atleet in perfecte omstandigheden Asics Gel Lyte 5 Homme 1:57:58 was. Met andere woorden, de sub-twee was mogelijk, maar alleen rechtvaardig, en alleen in theorie.

In de afgelopen 20 jaar, toen het wereldrecord verder naar beneden ging, werd het debat over de vraag of een sub-tweetal daadwerkelijk zou kunnen gebeuren, meer en meer Nike Air Presto Damen omstreden. Er ontstond een gezelschapsspel onder fysiologen en statistici, met als argument dat we de eerste sub-twee zouden kunnen zien: in 10 jaar, 25 jaar, 70 jaar, nooit. De game vond zijn weg naar de retraite in Sisters, waar Nurse het NSRL-team opdroeg zich voor te stellen hoe ze een Nike Air Max 95 Womens marathon van twee uur konden realiseren. "We blijven praten over de sub-twee," Nurse onthoudt zeggen. Het was tijd om te stoppen met praten en het ook daadwerkelijk te doen.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests