Skuespillerinde Nikki Reed og Dell Collaborate på Genbrugs Guldsmykker Collection

Having problems with the Grayd00r customisation tool? Get help here!
James S. Gonzalez
Posts: 3
Joined: Thu Jan 11, 2018 1:47 am

Skuespillerinde Nikki Reed og Dell Collaborate på Genbrugs Guldsmykker Collection

Postby James S. Gonzalez » Thu Jan 11, 2018 2:57 am

Dell Inc., en arm i Dell Technologies, udtalte i dag, at dets første genbrugs guldsmykke pandora butikker danmark samling skabt i partnerskab med skuespillerinde, iværksætter og aktivist Nikki Reed er nu tilgængelig for forudbestilling. Begrænset udgave kollektion debuterer i dag på Consumer Electronics Show i Las Vegas.

I samarbejde med Reeds bæredygtige beklædnings- og tilbehørsselskab, Bayou With Love, samarbejdede de to virksomheder for at skabe "The Circular Collection af Bayou With Love", en linje med 14- til 18 karat guldringe, øreringe og manchetforbindelser lavet af guld genvundet fra Dells genbrugsprogrammer. Begyndende ved $ 78, er hele linjen fremstillet i USA og fremstillet på R & M Fine, en fabrik baseret i L.A.

pandora øreringe Alle ædelstene er bæredygtige, og samlingen integrerer ualmindelige materialer, såsom hampmalet emalje. Dell sagde sit initiativ til at genbruge guld, som er genoprettet fra computerens bundkort, eller "e-waste" er en "industry first". Det fremherskende koncept er at "skabe værdi fra affald", noterede virksomheden.

Dell begyndte at arbejde med bæredygtige materialer i produkter og emballage for over ti år siden, da de ventede på genbrug af genbrugsprodukter efter forbrugerne i sine produkttilbud. pandora halskæde Siden 2012 har virksomheden genanvendt mere end 50 millioner pounds af genanvendte materialer efter forbrugerne til nye produkter, ifølge firmaet. Dell startede med plast, som virksomheden genbruges tilbage i sin forsyningskæde og skaleret over produkter.

Projektet med Reed er deres første foray i metaller: "Ud over plast, hvad kan vi gøre med metaller?" Spurgte Carly Tatum, seniorrådgiver og direktør for virksomhedernes ansvarskommunikation hos Dell.

"En del af partnerskab med Nikki bringer større synlighed til pandora vedhæng tilbud de forskellige materialer, der findes i dine produkter," siger Tatum. Dell nærmede sig Reed for cirka et år siden, da firmaet søgte en partner for sin smykker initiativ. "Vi ønskede at finde nogen, der var en stemme i bæredygtighedsbevægelsen," sagde Tatum om Reed. "Hun syntes som en perfekt partner for dette." Reed er kendt for sin aktivisme i bæredygtighed, samt hendes skildring af vampyren Rosalie Hale i "The Twilight Saga" og 2003-filmen "Thirteen."

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests